RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

І смішно, і страшно: соцмережі вразила стенограма закритої зустрічі Зеленського з нардепами

У мережі користувачі прокоментували стенограму закритої зустрічі президента України Володимира Зеленського з народними депутатами.

Стенограму опублікували на офіційному сайті глави держави.

Так, в мережі підняли на сміх розмову Зеленського з лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшком. Зустріч, де зібралися обговорити розпуск Верховної Ради, ропочалася зі слова президента, яке він передав спікеру ВР Андрію Парубію. Однак під час цього в залу прийшов Ляшко і заявив, що його не пропускала охорона Зеленського. Також, за його словами, у нього забрали телефон. Згідно із стенограмою, Ляшко довгий час просив Зеленського повернути його сотовий і включити онлайн-трансляцію зустрічі.

Дана ситуація підірвала мережу, і користувачі посміялися над нею. Багато хто відзначив, що навіть не віриться в правдивість того, що відбувалося. Також написали, що це прекрасний сценарій для "95 кварталу".

Як повідомляв "Апостроф", в мережі користувачів вразило інтерв'ю Бориса Шефіра, друга і соратника президента України Володимира Зеленського, який розповів про мирні плани на рахунок РФ.