RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Відомий астролог дав несподіваний прогноз по війні на Донбасі та "дружбі" з Росією

Відомий російський астролог Павло Глоба заявив, що в 2020 році Росія "завершить кризовий період", який почався в 2014 році.

Про це йдеться в матеріалі Esoreiter.

На його думку, саме в 2020 році в історії Росії почнеться новий тридцятирічний цикл, який принесе позитивні зміни, проте вони будуть проходити "дуже болісно".

Також Глоба зазначив, що з великою ймовірністю, модель влади, що діє в Росії, піде в минуле, при цьому не в результаті революції. Нібито режим в Росії зміниться відносно безкровно.

З питання України, легендарний астролог дає спірний прогноз, який сам назвав "оптимістичним". Він вважає, що саме в 2020 році закінчиться війна на сході України, причому для країни це буде капітуляцією, адже Луганська і Донецька області, швидше за все, "увійдуть до складу Росії". Глоба вважає, що це стане "новою точкою відліку в налагодженні нових дипломатичних відносин між Росією і Україною".

Астролог вважає, що доля окупованого РФ Криму "визначена", змін не буде, тобто окупація продовжитися.

Як повідомляв "Апостроф", раніше популярний астролог Влад Росс заявив, що український політик Віктор Медведчук (кум президента РФ Володимира Путіна) має поганий гороскоп, який нібито обіцяє неприємності. На його думку, політику залишилося жити не більше 10 років, протягом яких він може принести шкоду Україні.