RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Згвалтування 12-річної дівчинки в Харкові: поліція зробила важливу заяву

У Харкові поліція розслідує факт побиття і зґвалтування малолітньої дівчинки . 12-річна школярка перебуває в лікарні. Стан її здоров'я стабільний, загрози життю немає, з нею працюють психологи.

Про це повідомили на сайті обласної поліції.

Повідомлення про подію надійшло в Індустріальний відділ поліції 11 вересня. За адресою виїхало керівництво головного управління відділу поліції, слідчо-оперативна група, патрульна поліція, судмедексперти, пересувна криміналістична лабораторія.

Інцидент трапився, коли дівчинка поверталася зі школи. На вулиці до неї підійшов невідомий, вдарив її в обличчя, затягнув в посадку і згвалтував. Жертва самостійно повернулася додому, після чого її з травмами та побоями доправили до лікарні.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження і розшукують злочинця. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває. Призначено ряд експертиз. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення і затримання особи, причетної до скоєння вказаного злочину.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилися фотографії можливого підозрюваного в згвалтуванні 12-річної дівчинки в Харкові .