RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Все навалилося: товариші по службі розповіли правду про київського терориста

Колишні товариші по службі Олексія Белька, який був затриманий за спробу підірвати міст Метро в Києві 18 вересня, стверджують, що він міг так вчинити через зраду своєї дівчини.

Про це пише "Обозреватель" з посиланням на їх коментарі.

Також його знайомі відзначили, що такий вчинок Олексія можна пояснити психічним зривом, оскільки на нього в останні дні "все навалилося".

"І політика, і дівчина, служба, війна ... Все разом. Мабуть, не витримав і вирішив діяти. У нього є дух, є сила, у нього інші цінності. Просто хотів привернути увагу", - зазначив колишній товариш по службі.

У той же час він згадав тверезість і здоровий глузд Белька під час їхньої спільної служби. За словами товариша по службі, він не вживав алкогольних напоїв.

"З ним можна було завжди поговорити, звернутися до нього. Спокійний, ніякий він не наркоман, як зараз пишуть. Він навіть не пив", - додав він.

При цьому глава поліції Києва Андрій Крищенко стверджує, що затриманий міг перебувати під дією наркотичних речовин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти повідомили, що Олексій Белько, який захопив і погрожував підірвати міст Метро в Києві, міг піти на такий крок через потрясіння в особистому житті.