RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Це наша зброя: в "Кварталі" цікаво відреагували на скандал довкола номера про Гонтареву

У студії "Квартал 95" вважають свій скандальний номер про пожежу в будинку голови НБУ Валерії Гонтаревої гострою політичною сатирою.

Реакція авторів опублікована на сторінці "Вечірнього кварталу" в Facebook.

"Квартал" - це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам ", - стверджують вони в опублікованому зверненні.

В "Кварталі 95" вважають незаслуженою "інформаційну атаку" на хор імені Верьовки, який "не брав участі в написанні матеріалу".

Крім того, автори гумористичного шоу запросили міністра культури, молоді та спорту Володимира Бородянського, який вибачився перед Гонтаревою за хор Верьовки і зазначив, що йому соромно, на наступну зйомку "Вечірнього Кварталу", щоб він відразу після концерту висловив свою думку. Міністру економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованову, який заявив, що засуджує подібні жарти, "кварталівці" порадили у всіх проблемах звинувачувати коміків.

"Наш гумор - наша головна зброя. І поки наша зброя гостра і різка, ми будемо з гордістю займатися своєю справою", - обіцяють в "Вечірньому кварталі".

Як повідомляв "Апостроф", керівник Національного хору імені Григорія Верьовки Зіновій Корінець прокоментував скандальний номер студії "Кварталу 95" про підпал будинку екс-глави НБУ Валерія Гонтаревої.