RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Сором для всієї країни: Гонтарева прокоментувала скандальний номер "Вечірнього кварталу"

Ексглава Національного банку України Валерія Гонтарева вважає, що скандальну пісню студії "95 квартал" про її згорілий будинок міг замовити олігарх і власник телеканалу "1 + 1" Ігор Коломойський.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Радіо Свобода.

За словами Гонтаревої, про скандальну пісню, виконану в супроводі Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Григорія Верьовки, в програмі "Вечірній квартал" вона дізналася від друзів.

"Щодо цинізму "95-го Кварталу" сумнівів давно немає. Але участь в цьому народного хору, це вже сором для всієї країни", - зауважила екс-глава НБУ.

Валерія Гонтарева не виключила можливості замовлення цього номера олігархом Ігорем Коломойським. Однак, звертатися з цього приводу до суду не збирається.

"Якщо подавати в суд, то у мене грошей не вистачить на всі ці суди. А ще й суди повністю продажні на користь Коломойського. Ви це і самі бачите", - підкреслила Гонтарева.

Як повідомляв "Апостроф", раніше прем'єр-міністр України Олексій Гончарук висловився про скандал з жартом студії "95 квартал" і національного хору імені Григорія Верьовки про згорілий будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої