RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​В Україні торгують шкарпетками з цитатою Зеленського: опубліковано фото

У Житомирі придумали і запустили в продаж зелені шкарпетки з цитатою президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє телеканал ВВС.

На тканинному виробі написали слова гаранта: "Вийди звідси, розбійник. Погано чуєш мене?". Цю фразу він вимовив ще влітку, звернувшись до секретаря Бориспільської міської ради Ярослава Годунка.

Вартість однієї такої пари шкарпеток - 40 гривень. Це трохи дорожче, ніж інший асортимент українського виробництва в магазині, який замовив розробку.

Втім, різницю в ціні продавці пояснюють не ексклюзивністю партії, а кращою якістю шкарпеток.

У магазині відзначили, що не розраховували на великий ажіотаж навколо своєї продукції. Це вже не перший принт на шкарпетках, який виробники виконують на замовлення магазину. Раніше в продажу були товари з молодіжним сленгом.

Як розповіла продавець Анна, ідея зробити шкарпетки з фразою президента виникла спонтанно - в розмові у колективі.

"Сиділи з дівчатами, жартували. І хтось сказав: а давайте зробимо такі шкарпетки. І все. Можна, мабуть, вже й замовляти з фразою "Я не лох!", - сказала вона.

Зараз шкарпетки майже розкупили, але в магазин вже надійшла нова партія від виробника і замовити їх можна буде найближчим часом на сайті магазина. Замовлення на доставку в інші міста беруть по телефону.

У покупців шкарпетки, які надійшли в продаж кілька місяців тому, викликали різну реакцію: одні жартують і сміються, інші відразу купують, треті - навідріз відмовляються.

"Ті, хто проти Зеленського, не беруть. Приходила одна дівчина, хотіла саме зелені шкарпетки. Я їй запропонувала ці, але вона сказала: "У мене чоловік не за Зеленського". Ну, зрозуміло, що через політику зараз люди не хочуть сваритися ", - розповідає Анна.

З огляду на успіх зелених шкарпеток, в магазині кажуть: готові подумати над іншими висловлюваннями відомих політиків і виготовити серію "політичних" шкарпеток.

Нагадаємо, цитата Зеленського стала "хітом" мережі. Користувачі сміялися з неї, жартували і публікували фотожаби.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували смішне відео-мультфільм з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі, який вигнав із залу під час засідання секретаря міської ради Ярослава Годунка.