RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Обшуки у шоумена Мухарського: в МВС назвали несподівану причину

У МВС назвали причину обшуків у помешканні актора Антіна Мухарського, яке він здавав в оренду. Виявилось, що обшуки проходили у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через всесвітню мережу інтернет.

Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України.

Слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Встановлено, що група осіб організувала Інтернет-магазини в одному із популярних меседжерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом "закладок". При цьому поліцейські з‘ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві.

На підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження, власником квартири є Антін Мухарський.

У результаті із помешкання вилучили комп‘ютерну техніку, сімкартки, банківські картки та телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності. Призначені експертизи.

Як повідомляв "Апостроф" 12 грудня додому до ветерана АТО Андрія Антоненка з'явилися правоохоронці з обшуком. Йому було оголошено підозру у справі про вбивство Павла Шеремета. Сержант ООС Андрій Антоненко є засновником української групи Riffmaster і автором неофіційного гімну Сил спецоперацій.