RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Зірка фільму "Один вдома" створив реальну пастку проти грабіжників: схема і принцип роботи

Зірка фільму "Один вдома" Маколей Калкін та екс-інженер NASA Марк Робер презентували пастку для крадіїв посилок.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на іноземні ЗМІ.

Марк Робер працював над своєю розробкою 7 місяців. Для презентації вирішив запросити актора культового фільму про грабіжників 39-річного Маколея Калкіна.

Пастка має вигляд картонної коробки для наушників, які названі в честь екранного брата Калкіна - BUZZ 700s. А сама розробка отримала назву Glitter Bomb Trap.

Зазвичай, у США посилки залишають на порозі будинку, якщо господарі відсутні. Останнім часом почастішали випадки, коли на бандеролі спокушаються крадії.

Glitter Bomb Trap оснащена сенсорами руху. Коли зловмисник бере коробку, відбувається наступне: лунає міні-вибух і з коробки вилітають гліттерние блискітки. Розпилюється вкрай неароматний спрей. Звучать цитати з «Один вдома». Після звучить зворотний відлік, а після нього - переговори полісменів по рації.

Своє дітище Робер уже випробував у житті. Більшість зловмисників лякалися і намагалися позбутися небезпечної здобичі. Але були й такі, хто запідозрював розіграш.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що зірка фільму "Сам удома" Маколей Калкін приєднався до американської співачки Ліззо на її недавньому концерті. 39-річний актор виклав в Instagram і Twitter відео, де танцює і обіймається з виконавицею, що отримала в 2019 році чотири номінації на премію MTV Video Music Awards.