RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Ви загнали нас в кут: у мережі з'явилося "вогняне" звернення до Зеленського, відео

У п'ятницю, 20 грудня, в мережі розмістили відео, на якому жінка звертається до президента Зеленського з приводу ситуації, що склалася зі штрафами за "евробляхи" .

Відео з'явилося в спільнотіі Київ Автомобільний в Facebook.

"Ви загнали нас в кут. З 1 січня ми не зможемо розмитнитись, ми не зможемо користуватися нашими автомобілями. Більш того, ми отримаємо штрафи по 170 тисяч гривень. Ми - це власники автомобілів на європейській реєстрації. Я не зможу передати цей автомобіль в зону АТО, я не зможу віддати цей автомобіль діткам в дитячі будинки. я не зможу зробити з цим автомобілем нічого", - заявила жінка.

В кінці вона на камеру спалює свій автомобіль.

Відео швидко зібрало сотні коментарів.

"А хто заважав купити машину розмитнену? Або розмитнити? Всі хотіли заощадити! Чому ми повинні за повну ціну купувати, а хтось хитро викручуватися?! Виходьте до стін і просіть наш автопром закрити! Все одно одні корита! Менше податок буде! Така жертва прям... а хто це сміття прибере тепер, ще питання?! "," Отак сортуєш сміття, здаєш старі шини на переробку, вчиш дітей доносити обгортки до смітника, користуєшся кружкою замість одноразових стаканчиків etc, а потім якась ображена на життя особистісті бере і під камеру палить свою карєту. Ти ж чудо, чекало на шару цілий рік, ну так почекай ще трохи, відвези на шрот, я не знаю, подарую через олх, нащо ж палити... Немає слів...",- пишуть в коментарях.

Детальніше про те, наскільки серйозним є екологічний збиток від авто на іноземних номерах, і що потрібно зробити, щоб його мінімізувати, читайте в матеріалі "Апострофа": Автопарк Юрського періоду: як "евробляхи" не дають українцям дихати .