RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Кого Україна готує для обміну з бойовиками ДНР-ЛНР: названо прізвища

В рамках процедури "великого обміну", про який домовилися на зустрічі в "нормандському форматі" в Парижі, в Росію будуть передані обвинувачені в скоєнні теракту в Харкові.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Громадське".

Про те, що Сергій Башликов, Володимир Дворніков і Віктор Тетюцький включені російською стороною в список обмінюваних осіб стало відомо з виступу на засіданні суду у їх справі прокурора Володимира Лимаря. У зв'язку з цим, прокурор просив суд звільнити їх з-під варти.

Крім того, в списку для обміну значиться підозрюваний в причетності до загибелі спецназівців на Донбасі в 2014 році Микола Бутрименко. Про це стало відомо в четвер, 26 грудня, з клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу для обвинуваченого під час підготовчого засідання Оріхівського районного суду Запорізької області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше районний суд Маріуполя змінив запобіжний захід "маріупольським терористам" Євгену Дружинину, Олександру Стрельніковічу, Віктору Скрипнику і В'ячеславу Бірюкову з утримання під вартою на особисте зобов'язання. Всі четверо підозрюваних також входять в список на обмін.