RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Одесі попрощалися з 16-річними студентками, загиблими у страшній пожежі в коледжі: фото

26 грудня в Одесі попрощалися із 16-річними Катериною Пяночкіною та Юлією Маркіною - студентками, що загинули у приміщенні коледжу 4 грудня 2019 року.

Фото з церемонії прощання оприлюднив журналіст Владислав Антонов на сторінці у Facebook.

Прощання відбулося в бюро СМЕ у Валіхівському провулку, 5. Провести загиблих в останню путь прийшли рідні, близькі, друзі, однокурсники та викладачі коледжу, які вціліли у пожежі. Дівчат поховали у закритих лакованих трунах. На могили принесли букети із білих троянд.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Нагадаємо. що 4 грудня в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в учительській на третьому поверсі спалахнула пожежа. Тоді зайнявся несправний електричний обігрівач. Вогонь швидко розповсюдився приміщенням, а протипожежна сигналізація не спрацювала. Викладачі до останнього намагалися евакуювати студентів самостійно.

Усього того дня на Троїцькій, 25 загинуло 16 студентів та викладачів. Останнім упізнали тіло Бориса Олександрова - директору Інституту морської біології НАН України. З ним попрощаються завтра, 27 грудня.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, за даними правоохоронців, ситуація з пожежною безпекою в коледжі була поганою: вогнегасників на місці пожежі не виявлено, а автоматичної системи оповіщення про пожежну безпеку в будівлі не було. Більш того, не було встановлено навіть спеціальних датчиків чутливості до температури і диму.