RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Поліцейський намагався приховати злочин: спливли нові дані про гучне вбивство в Каховці

В мережі з'явились скандальні дані стосовно вбивства у Каховці Володимира Чебукіна, поліцейський намагався сфальсифікувати справу.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Старший інспектор з контролю за обігом зброї Каховського відділу поліції спотворив обставини вбивства 26-річного мешканця м. Каховка Херсонської області. За участю правоохоронця були штучно створені умови самооборони та приховані обставини, сліди та факт скоєння умисного вбивства, яке здійснив його товариш. Для цього поліцейський здійснив постріли у бік товариша зі зброї, що належала потерпілому, який на той час вже перебував без свідомості через отримання вогнепальних поранень", - йдеться в повідомленні.

Виявилось, що через дії підозрюваного, правоохоронні органи розглядали хибну версію вбивства з метою самозахисту.

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополі, повідомили про підозру працівнику Каховського відділу поліції в приховуванні особливо тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України) – вбивства, що сталося 1 січня 2020 року у м. Каховка.

У разі доведення вини, правоохоронцю загрожує покарання у вигляді арешту на строк до 3 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що мати вбитого в Каховці Володимира Чебукін Олена повідомила, що майбутній нападник екс-поліцейський Юрій часто сварився з ним через сина.