RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Коронавірус в Україні: в числі нових заражених виявилося багато дітей

У Чернівецькій області коронавірус Covid-19 зафіксували ще у 13 людей, серед них шестеро дітей.

Коронавірус вбив понад 16 тис. осіб: що відбувається зараз в світі і Україні (оновлюється)

Про це повідомляє заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак.

"Серед підтверджених сьогодні 13 випадків захворювання на коронавірус - шестеро дітей. Стан їх не складний. Взагалі усі діти, хворі на коронавірус, почуваються добре. Лише нові діти, які протягом останньої доби до нас поступили із підозрою на Covid-19, вони мають температуру. А в тих дітей, у яких підтвердився цей вірус, уже немає підвищеної температури. Лікування дітей показує, що протягом першої доби після госпіталізації температура тримається високою, а потім лихоманка спадає і вони отримують уже лікування у нескладній формі", - сказала Гусак.

Вона підкреслила, що із шести хворих дітей, в яких сьогодні підтвердили коронавірус, четверо госпіталізовані, а двоє проходять амбулаторне лікування вдома.

"Двоє із цих дітей - це контактні особи раніше підтвердженого випадку, а інші діти - це вже родичі осіб, які повернулися із країн, де підтверджено Covid-19", - додала чиновниця.

Як повідомляв "Апостроф", українка Єлизавета Романчук, у якої було підозра на смертельний коронавірус, детально розповіла про час, який провела в Олександрівській лікарні в Києві.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що найближчим часом в Україні не планують введення надзвичайного стану.