RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Зимове сонцестояння 21.12.2020: як змінити долю і притягти удачу в дзеркальну дату

Кожен може змінити свою долю 21 грудня 2020 року - в день зимового сонцестояння .

"Апостроф" розкриває п'ять способів, які дозволять залучити удачу, благополуччя і змінити своє життя в кращу сторону.

Як залучити удачу 21 грудня 2020 року

Людям потрібно відразу налаштуватися на "позитивну хвилю" і не забувати, що добро може повернутися в будь-який момент. У ці дні наші предки робили годівниці, щоб підгодувати птахів. Вважалося, що вони можуть принести на хвості позитивні зміни, а на крилах - фінансове благополуччя.

"Птаху малу нагодую, вона мені добром відповість, удачу принесе, гроші в будинок приведе", - потрібно промовляти під час створення годівниці.

Змова на удачу 21 грудня

"Жайворонкам", які рано прокидаються, можна прочитати змову на світанку, коли сонячні промені тільки починають з'являтися на горизонті. Предки вставали обличчям до сходу і проговорювали: "Сонце сходить, ніч проганяє, невдачі від мене прибирає. Як сонячні промені мене торкнуться, так і удача прийде, мене не залишить, проблем не доставить".

Ритуал на благополуччя

Щоб попрощатися з чорною смугою, необхідно розпалити багаття і в ньому спалити старі речі, представляючи як догорають проблеми і негаразди. Після цього - обійти багаття навколо три рази за годинниковою стрілкою.

У нинішніх умовах - скласти список неприємностей і спалити його над свічкою, з якої потім потрібно обійти житло.

Як залучити благополуччя

Перед тим, як зайти в житло, необхідно зняти взуття і залишити її за порогом на пару хвилин. Потім, згідно з традиціями, її заносять в будинок, миють підошви і кладуть в кожен черевик або чобіт по монеті.

Залучення удачі в зимове сонцестояння

Предки в цей день підмітали житло, намагаючись вимести сміття з кожного кута. Його змітали на совок, виходили з дому і кидали подалі від себе, примовляючи: будинку невдачі вимітаю, зимі залишаю. Як Сонце на літо поверне, так і удача в мій будинок і моє життя прийде".

Потім в житло відкривають всі вікна, щоб вітер видув всі жалі, хвороби і негаразди. І цей обряд, згідно з традиціями, краще проводити в першій половині дня.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку в день зимового сонцестояння казково пощастить.