RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії через рекордні морози влаштували "дубак-челендж" - люди діляться вражаючими відео

У Сибіру (Росія) стоїть сильний мороз, який побив рекорд за градусами за останні сто років.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Підйом".

Там зараз стовпчики термометрів показують -42 градуса за Цельсієм. Але місцеві жителі не сумують. Люди вирішили розважитися і запустили в соцмережах "Дубак челлендж". Вони публікую відео з реакцією окропу на мороз і пробіжкою на вулиці.

Через сильний холод в місті Новосибірськ діти навіть не ходять до школи. На вулицях обладнали пункти допомоги, де чергують лікарі та поліцейські. Також встановлено пункти обігріву на трасах для водіїв.

У Новосибірській області за вихідні з обмороженням госпіталізували 33 людини, в Кемеровській - 40 людей. У деяких районах Західного Сибіру морози сягали -49 градусів. У Новосибірській і Томській областях скасували понад сто автобусних рейсів.

В Іркутській області з 27 по 31 грудня очікується температура повітря 38-43 градуси морозу. Місцями стовпчики термометрів опустяться до показника -46, у північних районах - до 50-53 градусів морозу.

Як повідомляв "Апостроф", в новорічну ніч на більшій частині України буде "плюсова" температура повітря, невеликий мороз можливий тільки в східних областях.