RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Суд звільнив від покарання водія, який тричі переїхав дитину під Львовом: гучні деталі

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області звільнив від покарання 19-річного водія Volkswagen Golf, який в серпні минулого року тричі переїхав 4-річну дівчинку. Батьки дитини відкликали свої вимоги до водія, який скалічив їхню дитину, оскільки той повністю відшкодував їм моральну і матеріальну шкоду.

Про це повідомляє видання Zaxid.net.

Інцидент стався на парковці магазину на вулиці Стрийській 6 серпня 2020 року. Камери відеоспостереження зафіксували, як автомобіль Volkswagen Golf, здаючи назад, кілька разів переїхав дівчинку, що потрапила під колеса авто. Спершу він зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав її переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій, не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом.

Авто зупинилося тільки тоді, коли очевидці почали кричати про наїзд на дитину.

В результаті наїзду дитина отримала травми голови, тулуба, рук і ніг, забій печінки і легенів, а також струс головного мозку.

В суді водій автомобіля визнав свою провину, а батьки дівчинки погодились відмовитись від будь-яких претензій, оскільки обвинувачений повністю відшкодував їм "моральні і матеріальні збитки" і клопотали про закриття кримінальної справи.

Суддя вирішив звільнити 19-річного молодика від кримінальної відповідальності у зв’язку з його примиренням з сім'єю потерпілої.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві 3 березня п'яний водій таксі на пішоходному переході збив маму з дитячою коляскою і намагався втекти з місця інциденту.