RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Як витратити "Вовину тисячу" на пиво: у мережі підказали лайфхаки, відео

У мережі з'явилося відео з лайфхаком, як купити пива за 1000 гривень, які виплачують за повну вакцинацію через "еПідтримку".

Про це розповіли у Telegram-каналі "Х*** Київ".

Так, на гроші від держави за проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу, які виділені тимчасово і лише на певні категорії послуг, можна купити собі пиво на барі кінотеатру, розраховуючись карткою "еПідтримка".

Крім того, у коментарях поділилися ще обхідними шляхами, як отримати ці гроші готівкою та користуватися на власний розсуд.

"Ось вам ще лайфхак, купив квиток у кіно за "еПідтримку", а потім здав назад. Гроші повертають на будь-яку картку або налом". - "А ще відкрити ФОП, односторінковий сайт на якому одна книга, що коштує 1000 грн, але при покупці кешбек 800грн. Таким чином готівкою 800 грн і 200 грн відсоток продавцю)". - "Можна ще купувати книги і робити повернення на іншу карту". - " Купив квиток на потяг, через день пішов повернув, так і перевів у готівку тисячу" , - радять підписники каналу.

Раніше "Апостроф" писав, у Кабміні пояснили нюанси використання "Вовиної тисячі".

Нагадаємо, деякі українці зіткнулися з проблемою, коли намагалися оформити виплату 1000 гривень за вакцинацію через "Дію".