RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Бюджетний відпочинок в Україні: скільки коштує відпустка у Карпатах

Українські морські курорти опинилися в російській окупації, але відпочити та отримати нові враження можна в українських Карпатах.

Про те, де можна бюджетно та безпечно відпочити в Україні під час війни, йдеться у матеріалі "Апострофа".

Відпочинок у Карпатах – найкращий вибір для тих, хто хоче побути наодинці з природою та отримати заряд енергії. У пам'яті залишаться неймовірні пейзажі, чисте гірське повітря, водоспади, бурхливі річки, гуцульський колорит та смачна їжа.

Карпати – ідеальне місце для пішого туризму, катання на велосипедах, квадроциклах чи кінних прогулянок. Можна ходити в гори, збирати ягоди та гриби, або влаштувати пікнік в оточенні неймовірних краєвидів. Місцеві охоче запропонують вам різноманітні екскурсії. Можна також розслабитися в лазнях та чанах, які є у багатьох будиночках.

У Карпатах багато санаторіїв та джерел з мінеральною лікувальною водою. Для тих, хто звик відпочивати з комфортом та не турбуватися через сервіс, відмінно підійдуть Буковель, Драгобрат чи Яремче.

Ціни у готелях приємно здивують – наприклад, у Буковелі номери у готелях стартують від 500 грн на двох на добу. За ці гроші ви отримаєте двомісний номер з власною ванною кімнатою, телевізором та кондиціонером. За попередньою домовленістю можна отримати номер з видом на гори.

У Буковелі також є готелі з власним басейном, де можна позасмагати та поплавати. При цьому ціни в таких готелях не набагато вище, всього від 600 грн за номер.

Відпочинок у мальовничому Яремче коштуватиме ще дешевше. Тут двомісний номер у гостьовому будинку можна зняти від 300 грн. Однак, при такому варіанті у вас може бути спільна ванна кімната з сусідніми номерами. За зручності у номері доведеться заплатити вдвічі більше – 600 грн.

Більшу усамітненість подарує відпочинок у невеликих карпатських селищах – Татарів, Ясіня, Кваси, Ворохта та інші. Ціни тут коливаються в межах 300-600 грн за двомісний номер.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": Відпустка під час війни: де бюджетно та безпечно відпочити в Україні.