Щоб приготувати кукурудзу в молоці, потрібно купувати її молоді плоди, з яких ще не встигли зняти листя. А сам рецепт приготування розкриє ще більше смачних секретів цієї страви.
"Апостроф" розповідає, як із молока, вершкового масла, цукру, солі, молока та кукурудзи зробити дуже смачну страву.
Насамперед, кукурудза має бути молодою, оскільки вона буде більш солодкою та смачною, а білі зерна цього продукту можуть бути надто жорсткими. Відібрану кукурудзу потрібно почистити та ретельно помити, а листя від неї покласти на дно каструлі. Початки необхідно покласти зверху на листя та залити трьома літрами води. Після цього відразу висипати туди 1 ст. ложку цукру та 1 ч. ложку солі.
Коли вода закипить – влити 400 мл молока, перемішати та знову довести до кипіння. Далі кинути туди 150 г вершкового масла і зменшити вогонь на плиті. Молода кукурудза стає готовою за 10-15 хвилин, а стара може готуватися до 40 хвилин.
Раніше ми давали найкращі способи, як заготовити на зиму солодку кукурудзу.