RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ви наші захисники: красиві привітання з Днем СБУ у картинках та прозі

В Україні 25 березня своє професійне свято відзначають співробітники Служби безпеки. Його святкують щороку, починаючи з 2001 року.

"Апостроф" зібрав гарні картинки та прозу для привітання співробітників СБУ.

Читайте також: 8 березня та 1 травня в Україні можуть перестати бути вихідними: законопроєкт уже у Раді

Привітання з Днем Служби безпеки

***
Всіх, хто відповідає за безпеку та спокій населення нашої країни, вітаємо з професійним днем. Нехай вас береже Бог від усякого лиха і ні на крок не відходить Ангел хоронитель. Повертайтеся кожен день в свої домівки в цілості й повному здоров’ї. Спасибі вам за наш спокій і безпеку.



***
У День СБУ я побажаю старанно працювати, захищати Україну і її жителів, не втрачати жодного шансу на удачу, завжди спрямовуватися вперед, осягаючи на шляху успіх і перемоги. Бажаю міцного здоров’я, відваги серця і мужності душі. Нехай буде в безпеці наша держава, і в благополуччі кожен громадянин.


***
Вітаю з Днем СБУ. Хочу побажати завжди стояти на вірній варті безпеки і спокою України, залишатися в будь-якій ситуації сильною і хороброю людиною, в будь-якій справі осягати величезний успіх і неймовірну удачу, прагнути до високих цілей і своїх бажань, жити в достатку і благополуччі.

Як повідомляв "Апостроф", у Кабміні підготували законопроєкт, який передбачає позбавлення пенсії тих українців, які вчинили злочини проти національної безпеки.

  • Вас також може зацікавити:

Унікальний час нових змін: нумеролог розповіла про важливість дзеркальної дати 23.03.2023

Присвячений партизанському руху: у мережі з'явився оригінальний календар

В Україні на березень випадає кілька великих свят: календар вихідних