RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

На заході України обстріляли пасажирські автобуси: опубліковано фото

Сьогодні, 26 квітня між селами Нагуєвичі та Уріж, Дрогобицького району Львівської області, невідомий з автомобіля "Мерседес Спринтер" здійснив обстріл автобуса. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"Правоохоронці встановили, що пошкоджено бокове вікно автотранспорту. У цей час в автобусі знаходився лише водій, він не постраждав", - йдеться в повідомленні.

За словами керівника фірми-перевізника МКП "Транс-Екіпаж" Йосипа Дьякова, водій обстріляного автобуса повідомив, що постріл було зроблено з автомобіля синього кольору марки "Мерседес Спринтер" з номерним знаком ВС 99-00 ЕТ.

Крім того, це не перший випадок обстрілу автобуса. Як повідомив Дьяков, напередодні подібний інцидент стався неподалік від селища Підбуж - стріляли в лобове вікно автобуса, в якому перебували пасажири.

Перевізник у коментарі Leopolis.news припустив, що за обстрілом можуть стояти конкуренти, зокрема, один з автобусів обстріляли з автомобіля "Мерседес", власником якого є фізична особа, яка їздить без дозволу по маршруту "Дрогобич - Сторона".

За фактом порушено кримінальну виробництво за ч.1 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника і його місцезнаходження.