RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З'явилося фото і нові дані про стан викраденого українця Гриба в російському СІЗО

В інтернеті з'явилася нова фотографія викраденого в Білорусі українця Павла Гриба, якому в п'ятницю, 2 березня, суд в Російській Федерації продовжив арешт ще на два місяці.

Відповідний пост на своїй сторінці в Facebook розмістив батько українця Ігор Гриб.

"Рівно шість місяців і один тиждень Павло перебуває під вартою. Сьогоднішнє рішення районного суду міста Краснодар - до 4 травня залишити під арештом. Слідчий доводить відсутність у Павла хвороби, надаючи суду довідки з такими хорошими результатами, яких у сина ніколи не було. У той же час, на всі скарги сина реакції адміністрації СІЗО немає. Ліки, придбані за свій рахунок, не дають", - сказано в повідомленні.

За словами батька ув'язненого, Павло скаржиться на сильний біль в животі і шлунку, загальну слабкість і погане самопочуття, однак його скарги не реєструють.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ольга Гриб, сестра викраденого в Білорусі українця Павла Гриба, написала відкритого листа до Ради Європи.

Детальну історію Павла Гриба читайте в матеріалі "Апострофа": "Ловля на живця": нові подробиці викрадення українця Павла Гриба Росією.