RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​У квартирних аферах розсекретили бабусю-кримінальницю: подробиці і фото

В Україні діє банда аферистів, в якій бере участь жінка похилого віку і здає кімнати під виглядом власниці квартири.

Про це повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

Квартирні махінації зафіксували в різних областях України. У всіх них була задіяна 71-річна пенсіонерка. За налагодженою схемою вона здає кімнату в "своїй квартирі". Люди, які приходять дивитися житлове приміщення не підозрюють про аферу, адже на вигляд мила бабуся пропонує хорошу кімнату. Літня жінка просить оплатити житло за два місяці - перший і останній - сума виходить близько 5 тисяч гривень. Натомість вона показує всі документи - свій паспорт і документи на квартиру. Як з'ясувалося, пред'явлені документи фальшиві, даний лише фото в паспорті. Квартира не належить пенсіонерці, а взята в оренду на добу або кілька місяців.

На рахунку літньої жінки близько 30 подібних афер в різних містах країни. В останній раз від неї постраждали двоє людей, які хотіли зняти кімнату в Солом'янському районі Києва. До слова, за шахрайство ця ж жінка розшукується в Чернівецькій області.

"Як тільки на бабусю пишуть заяву, у бідній бабусі відразу ж з'являється адвокат, який обіцяє все повернути, щоб у бабусі проблем не було. Очевидно, що за хитрою схемою стоїть не бабуся, а ціла банда аферистів, у якій є підроблені паспорти, куди вклеюються фото бабусі, а також бланки документів ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", жінка за допомогою ріелторів купила квартиру в Києві, проте незабаром її вигнали на вулицю. А також в мережі сміються над пропозицією оренди квартири в жахливому стані, яку описують, як хороше житло в елітному районі Києва. Крім цього, стало відомо про підготовку фінансової афери в Києві.