RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Автобуси з пасажирами потрапили в дві серйозні ДТП під Києвом: опубліковано фото

У Київській області сталося дві ДТП за участю двох маршрутних автобусів, 15 пасажирів госпіталізовано.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Аварія трапилася в четвер, 28 грудня, близько 6:30. В Обухівському районі на 39 кілометрі траси Київ-Знам'янка зіткнулися два автобуси. "ГАЛАЗ" зупинився частково на правій смузі руху, щоб висадити пасажирів. В цей час водій вантажівки DAF, який рухався в попутному напрямку, скоїв зіткнення з автобусом. В результаті постраждали шестеро пасажирів, їх госпіталізували.

Також в цей день близько 7:25 сталася ДТП на трасі Київ-Одеса. На контрольно-пропускному пункті міста Біла Церква після перевірки документів водій вантажного автомобіля почав рух. В цей час водій маршрутного автобуса Mercedes Sprinter скоїв зіткнення з вантажівкою. Внаслідок пригоди дев'ять пасажирів отримали травми, їх доставили в лікарню.

За даними поліції, основні причини аварійності - недотримання водіями швидкісного режиму і правил маневрування.

Як повідомляв "Апостроф", 27 грудня в Києві на Столичному шосе сталася аварія за участю автомобіля Audi A3 і вантажівки DAF. А на трасі під Києвом зіткнулися три транспортних засоби, одне з них - маршрутка з пасажирами. Також недалеко від Вінниці зіткнулися два автобуси - мікроавтобус Ford Transit і автобус Van Hool міжнародного сполучення "Одеса - Бари", в результаті чого четверо людей отримали поранення.