RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві під балконом будинку знайшли обгорілий труп: опубліковані фото і відео

У суботу, 5 січня, під балконами житлового будинку загорівся матрац, а рятувальники, які гасили вогонь, виявили згорілу жінку.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Трагедія сталася близько 21:20 на вулиці Академіка Єфремова, 25. Мешканці багатоквартирного будинку повідомили, що під балконом першого поверху загорівся матрац. Прибулі на місце служби виявили на ньому обгоріле тіло жінки.

"Вік жінки встановити не вдалося. При ній не було документів, а особа сильно обгоріло. Попередньо, вона була бездомною і вирішила переночувати під балконом 16-поверхового будинку. Що сталося потім - невідомо. Одна з версій слідства: жінка вирішила закурити, але заснула", - йдеться в повідомленні.

Точну причину нещасного випадку встановить слідство. Біля тіла, накритого ковдрою, чергував екіпаж патрульної поліції. Правоохоронці з'ясовували деталі трагедії.

Як повідомляв "Апостроф", 5 січня в Києві в технічному тунелі виявили тіло жінки. Труп знайшли на Повітрофлотському проспекті в тунелі моста, який проходить над лінією швидкісного трамвая. Також в столиці 5 січня стався самогубство: в житловому комплексі "Зарічний" з 23 поверху викинулася дівчина. Крім цього в Києві знайшли убитою зниклу раніше дівчину, разом з нею знайшли також труп її хлопця.