RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

​Волонтер розповів, як бійці ЗСУ робили бойовикам смертельні новорічні "подарунки"

У мережі розповів, як українські військовослужбовці на Новий рік обстрілювали бойовиків на Донбасі.

Про це повідомляє волонтер Сергій Марко на своїй сторінці в Facebook.

"Я знаю людей які на Новий рік самі зголосилися на самий обстрілювали опорник на зміну. Тому що вважали що це правильне відзначення цього свята. Знаю людей які в новорічну ніч пішли на вихід і як тільки в 12 ночі Сепар висунулося з позиції зі зброєю щоб" привітати кропу "- грюкнули двох і поповзла. Знаю мінометну батарею яка в Новорічну ніч чекала поздоровлень від Сепар наведіть на позицію і як тільки звідти відкрили вогонь - відразу ж позицію накрили. Знаю як в Новорічну ніч вивозили пораненого, абсолютно Трез Перші медики, тверезого бійця", - написав він.

Також він підкреслив, що є ще безліч ситуацій, але про них розповідати не можна.

"Спасибі тій стіні завдяки якій ми спокійно відзначаємо Новорічні свята. Що приймає на себе шматки металу і рве ворога у відповідь. Спасибі за вашу службу", - підсумував волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилася інформація, що бійці ЗСУ вкрали у бойовиків станковий гранатомет (АГС). Також в мережі розповіли про 20-річного бійця ЗСУ Євгенія Дудника, який воює на Донбасі. А за даними української розвідки, 4 січня на Донбасі ліквідовані двоє бойовиків і один отримав поранення.