RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Загибель зірки "Дизель-шоу": сестра актриси заявила про махінації продюсерів

Рідна сестра загиблої в ДТП актриси "Дизель Шоу" Марини Поплавської звинуватила продюсерів гумористичного шоу в піарі та незрозумілих махінаціях.

Про це повідомляє сестра артистки Людмила Поплавська на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, продюсери і піар-менеджери "Дизель Шоу" регулярно організовують жалобні заходи і збори коштів без відома сім'ї загиблої актриси.

"Наша сім'я була проти, щоб під час трауру (пройшло трохи більше 4 місяців з моменту трагічної загибелі моєї сестри) проводилися будь-які гучні заходи в ім'я Марини, особливо до дня народження. Ні в яких коштах, тим більше з концерту до дня народження Маріанни Францівни , родина не має потребу! Це все відбувається без нашого відома, без нашої згоди. У мене виникають питання: "Яким чином, без узгодження зі мною, без переліку відповідних документів, в кінці кінців без мого підпису були відкриті спеціальні рахунки на неповнолітніх племінниць? "- обурилася Людмила.

За її словами, вона попереджала продюсера шоу, якщо ситуація не зміниться, то буде відповідна заява.

"Вплутувати дітей я категорично забороняю! Дівчата і так отримали важку психологічну травму. Загинула не просто рідна тітка, але і хрещена мама моєї старшої дочки", - заявила Поплавська.

При цьому вона додала, що відразу після трагічної ДТП ніхто з керівників шоу навіть не повідомив родичів актриси про її загибель. Рідні дізналися про жахливу інформацію зі ЗМІ. Після поховання Марини Поплавської, її сестра не мала ніяких контактів з керівництвом "Дизелів", але буквально через три тижні після трагедії Людмилі надійшла пропозиція взяти участь в зйомках фільму "Королева гумору".

"Перебуваючи в найважчому психологічному та фізичному стані, я відмовилася. Знімати фільми не витримавши паузи, в такий складний для родини час - неприпустимо. Цей телевізійний "продукт" не має нічого спільного з людиною, творчі досягнення якої є наймасштабнішими на просторах СНД, Європи. Її заслуги і особлива скромність - наша гордість... Публікувати будь-яку інформацію про сім'ю Маріанни продюсери не мають ніякого морального права! Честь, гідність, порядність і ділову репутацію ще ніхто не відміняв", - підкреслила Людмила.

Як повідомляв "Апостроф", поліція завершила розслідування ДТП, в якому загинула актриса "Дизель-шоу" Марина Поплавська, названий винний.

Також відомо, що перше судове засідання у справі про ДТП, в якому загинула актриса "Дизель шоу" Марина Поплавська, відбудеться 21 березня. Воно пройде в Києво-Святошинському районному суді Київської області.