RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Лежав у коробці з-під взуття: поліція показала фото моторошної знахідки на Донбасі

У Луганській області поліція знайшла тіло немовляти в коробці з-під взуття.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

У поліцію надійшов дзвінок, що за магазином "Веселка", розташованому по вулиці Менделєєва в місті Рубіжне на смітнику виявлено труп новонародженої дитини. Правоохоронці одразу виїхали на місце і інформація підтвердилася.

Під час огляду місця події, працівники слідчо-оперативної групи виявили поліетиленовий пакет в якому знаходилась коробок з-під взуття. Саме в цій коробці і було мертве тіло новонародженої дитини чоловічої статі.

"В даний час за наказом начальника ГУНП створена посилену слідчо-оперативна група, до складу якої входять досвідчені слідчі і оперативні працівники, проводяться невідкладні слідчо-оперативні заходи з метою встановлення всіх обставин події та матері дитини", - йдеться в повідомленні.

Тіло дитини направили на комплексну судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. На підставі висновку судово-медичної експертизи буде дана правова кваліфікації даної події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 117 КК України (Умисне вбивство матір'ю свої новонародженої дитини).

Як повідомляв "Апостроф", 4 січня в Дніпрі на проспекті Героїв в сміттєвому баку біля житлового будинку виявили валізу з тілом дівчини. Пізніше поліцейські встановили, що це 19-річна Дар'ї Білоус, а також назвали причину її смерті.