RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Харкові поліцейська на смерть збила пенсіонера: стали відомі подробиці

8 березня в Харкові співробітниця поліції за кермом автомобіля на смерть збила 65-річного чоловіка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався близько 11:30 на вулиці Полтавський Шлях. Там 42-річна жінка на авто марки Toyota наїхала на пенсіонера, який переходив дорогу по пішохідному переходу. 65-річний чоловік в результаті ДТП отримав травми різних частин тіла і в тяжкому, неконтактному стані був доставлений в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Як пізніше стало відомо, 14 березня літня людина померла.

Правоохоронці встановили, що за кермом транспортного засобу перебувала працівник відділу одного із структурних підрозділів ГУНП в Харківській області.

За даним фактом слідчим були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження направили в прокуратуру.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на бульварі Тараса Шевченка в ніч на 31 жовтня 2018 року автомобіль поліції збив пішохода, який виявився злодієм. Пізніше в мережі опублікували відео інциденту.