RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Під Києвом жінка потрапила під колеса одразу двох авто: фото з місця трагедії

У понеділок, 18 березня, під Києвом на Житомирській трасі жінку-пішохода збили два автомобілі.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 05:20 між населеними пунктами Міла і Мрія. За попередньою інформацією, вантажівка Mercedes рухалася по трасі в бік Житомира. Як розповів водій правоохоронцям, він побачив, що через відбійник перелазить пішохід. Через кілька секунд він відчув удар і зупинився. Коли він вийшов з машини, то побачив, що на дорозі лежить жінка. Водій відразу викликав медиків швидкої допомоги і почав подавати сигнали ліхтарем, так як дана ділянка дороги не освітлюється, щоб попередити інших водіїв про небезпеку.

"У цей момент в попутному напрямку рухався автомобіль Mazda. На жаль, дівчина-водій не помітила попереджень і повторно наїхала на пішохода. Від отриманих травм жінка померла на місці. Її особа не встановлена", - йдеться в повідомленні.

У виданні також зазначили, що поруч з ділянкою, де сталася ДТП, немає переходу. Причина, чому жінка переходила проїжджу частину саме в цьому місці - невідома. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", біля селища Хлібодарське Одеської області жінку-пішохода збили відразу два автомобілі.