RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Були вибухи і погоні: відомий українець відреагував на скандал зі стріляниною по ньому і показав фото

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розкрив деталі "нападу" на нього, кадри якого були опубліковані в YouTube каналі ACTOR FIGHT.

На відео відомий мандрівник тікає, а потім, а в нього стріляють. У мережі вирішили, що на журналіста було скоєно напад під час експедиції в Бразилії.

Сам ведучий запевнив, що з ним все в порядку, а опубліковані кадри були постановочними.

"Друзі, тільки побачив, який кошмар в мережі і скільки сотень повідомлень в моїх телефонах. Хочу ще раз підкреслити: я живий і здоровий. На відео кадри зі зйомок, де я вчився працювати каскадером. А ось чому вони з'явилися в мережі, вирвані з контексту — це інше питання. За умовами договору з бразильською командою кіношників, які організовували ці зйомки, ми зобов'язувалися надати їм всі відзняті матеріали, тому що вони, як актори, теж беруть участь. Там їхні обличчя. Виклав відео на свій канал бразилець на ім'я Іван. По суті, виклав себе — на відео він біжить за мною з пістолетом в ролі бандита. Він же — каскадер і організатор зйомок. Подзвонили Івану з питанням, навіщо він це зробив, і він відповів: Це просто жарт", - повідомив Комаров у Facebook.

При цьому він розповів, що крик на відео був реальним, так як піропатрон з штучною кров'ю був погано встановлений і вистрілив чітко йому у вухо.

"Потім довелося проводити маніпуляції і лікування. Зйомка була цікавою, і робилася для того, щоб ви побачили зворотний бік кіновиробництва", - повідомив ведучий.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 3 березня на одеського журналіста, телеведучого "Думської ТБ" Олександра Новицького було скоєно напад.