RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Трагедія на Дніпрі: стало відомо про останні хвилини життя жертв

Водолази, що проводили пошукові роботи на місці трагічної загибелі 4 осіб на Дніпрі, розповіли про останні хвилини боротьби за життя жертв аварії на річці біля Кременчука.

Так, видання "Кременчуцька газета", наводить слова рятувальників, згідно з якими, тіла загиблих були знайдені практично поруч.

Як вважається, тих, хто не вмів плавати, або погано плавав, до останнього намагалися врятувати, затовкнувши на човен, що перекинувся, аби згодом виштовхати його до берега.

Також повідомляється, що на тілі загиблого Данила Чемериса були виявлені дві сумки. Ймовірно, хлопець прийняв їх вагу на себе, а також допомагав комусь, хто не вмів плавати.

Аналогічно загинули Сергій Плахтирь і Дмитро Липка, також знайдені водолазами поруч. Рятувальники припускають, що один з хлопців до останнього намагався врятувати товариша.

Втім, як зазначають водолази, після перекидання човна хлопці фактично були приречені, оскільки температура води залишала їм 8-10 хвилин на порятунок.

Тим часом в поліції все ще не можуть зрозуміти, що саме сталося з човном. Первісна версія про те, що він зіткнувся з каменем, не підтверджується, так як тіла були знайдені за 50-70 метрів від берега, де ніяких каменів не може бути.

Крім того, єдина вижила в трагедії, яка припустила, що човен з чимось зіткнувся, зараз зізналася, що в момент перекидання "сиділа в телефоні" і не пам'ятає, що саме сталося.

Як повідомляв "Апостроф", на даний момент знайдені тіла трьох чоловіків, які загинули під час аварії на Дніпрі. Тіло ще однієї дівчини продовжують шукати.