RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Під Херсоном поліція вирвала з лап ґвалтівників школярку: подробиці

19 травня вночі в Херсонській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які напали на школярку.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Злочин стався опівночі в місті Генічеськ. Двоє чоловіків на вулиці напали на 16-річну дівчину й затягли її за торгові кіоски. Зловмисники відібрали у неї мобільний телефон і намагалися зґвалтувати.

Інцидент вчасно помітили співробітники відділу патрульної поліції в АР Крим. Вони оперативно затримали злочинців, вилучивши у них телефон потерпілої.

"Встановлено, що обидва затриманих раніше судимі: 27-річний житель Генічеська за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а 30-річний житель Новотроїцького району за умисне вбивство. Зловмисники були затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Як заявив начальник Генічеського відділу поліції Сергій Балута, 21 травня суд обрав зловмисникам запобіжний захід - утримання під вартою. Зараз вони знаходяться в слідчому ізоляторі. Відкрито кримінальні провадження по частині 2 статті 186 Кримінального кодексу України "Грабіж" і частині 3 статті 152 КК України "Зґвалтування", а також статті 15 КК України "Замах на злочин". Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на строк до 12 років.

Як повідомляв "Апостроф", в Житомирській області поліція затримала двох чоловіків, яких підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини.