RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Вибухи на хімзаводах і переворот: бойовики ДНР видали нову страшилку про Україну, відео

Представник бойовиків так званої ДНР Едуард Басурін заявив про те, що в Україні нібито готується державний переворот руками "націоналістів і прихильників Порошенка".

Відповідне відео публікує блогер Анатолій "Штірліц" Штефан.

Басурін розповідає про те, що з метою проведення "перевороту" нібито готуються теракти на хімічних заводах і дамбах на території України.

"В даний час кілька груп націоналістів загальною кількістю до 40 осіб проходять спеціальну підготовку під керівництвом інструкторів з восьмого окремого полку спеціального призначення сил спецоперацій ЗСУ. Для проведення теракту змовники розглядають кілька об'єктів на території підконтрольної Києву, зокрема Авдіївський коксохімічний завод і Дзержинський фенольний завод" , - заявляє представник бойовиків.

Блогер в коментарі до відео з сарказмом додає, що Басурін забув повідомити також про замішані у всіх цих "подіях" війська НАТО.

"Сьогодні Едічка Басурін не хильнув, а знатно нюхнув. Переворот, Порошенко, хімічна зброя, ССО, підрив дамби. Забув ще про НАТО додати і був би повний зомбі-апокаліпсис. Черговий гумконвой дає про себе знати відразу", - пише Штефан.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на окупованій бойовиками частині Луганської області відзначилися новим фейком про нібито провокації ЗСУ з "білим порошком" .