RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Соратники депутатів влаштували стрілянину в Києві: подробиці і фото

З'явилися нові подробиці стрілянини в спортзалі в Солом'янському районі Києва. З'ясувалося, що там був поранений колишній член ВО "Свобода" Олександр Чорнопищук, який був помічником депутата Київської місцевої ради Святослава Кутняка.

Як повідомляє "Апостроф", про це повідомили джерела видання "Букви".

Відомо, що в Чорнопищука стріляв глава київського осередку "Сокола", помічник депутата Київради фракції "Свобода" Володимира Назаренко - Георгій Баріленко.

"Чорнопищук ходить на кіокушинкай в цей спортзал останні 1,5 року. Там працює його тренер. Той, хто стріляв - це Баріленко він є членом "Свободи" і керівником київського "Сокола" (молодіжки свободи). Раніше він керував молодіжкою в Одесі. Після того як Левченко і половина членів київської "Свободи" вийшли з партії, цей Баріленко приїхав до Києва і його завдання - це силове протистояння нам. Він і його люди блокують вхід на комісії і сесії депутатам, які також з нами вийшли. Це Антоненко Прохор і Святослав Кутняк", - говорить співрозмовник.

Цікаво, що ще 3 лютого на засіданні постійної комісії Київради з питань житлово-комунального господарства депутат від ВО "Свобода" Володимир Назаренко зламав мікрофон колишньому однопартійцю Святославу Кутняка. Тоді його прихильники звинувачували опонента в тому, що він нібито здійснював "відверто хуліганські дії" і "знищив майно товариства".

Нагадаємо, що поранений поліцейським під час переслідування автомобіля в Харкові чоловік втратив багато крові і знаходиться в реанімації в лікарні.