RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Депутати Нових Санжарів терміново звернулися до Зеленського та МОЗ: що відбувається

Депутати Новосанжарської селищної ради виступили з офіційним зверненням до президента України Володимира Зеленського, міністра охорони здоров'я України Зоряни Скалецької, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова і нардепа Костянтина Касая. Воно пов'язане з евакуацією українських громадян з Китаю.

У своєму зверненні вони заявили, що лікарня Нацвагрдії, в яку доставлять евакуйованих з Китаю українців, "не готова для надання повноцінної медичної допомоги для лікування хворих коронавірусом".

"У Нових Санжарах лікарня не забезпечена необхідним пристроями та препаратами... Ми, депутати селищної ради не можемо допустити ситуації, яка ставить під загрозу здоров'я та життя населення селища і вимагаємо від вищих посадових осіб держави вжити невідкладних заходів щодо неприпустимості розміщення на території Новосанжарської селищної ради евакуйованих з Китаю", - йдеться в повідомленні.

Депутати підкреслили, що вони виступають категорично проти розміщення евакуйованих українців з Китаю. Вони підкреслили, що в цьому поділяють думку громади селища.

Нагадаємо, що в інтернеті посміялися з народного бунту в Україні - люди протестували проти прильоту українців з китайського Уханя.