RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Підрив гранат на Закарпатті: суд вирішив долю депутата від "Слуги народу"

На Закарпатті депутату Керецьківської сільської ради Сергію Батрину, який підірвав гранати під час засідання, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

Читайте також: Теракт на Закарпатті: що відомо про "слугу народу", який кинув гранати в сільраді

"За клопотанням прокурорів депутату Керецьківської сільської ради, підозрюваному у скоєнні терористичного акту, суд обрав запобіжний захід - тримання під вартою. У зв’язку зі смертю одного з потерпілих після вибуху гранати вирішується питання щодо перекваліфікації дій чоловіка на ч. 3 ст. 258 КК України. Йдеться про вчинення терористичного акту, що призвело до загибелі людини”, - йдеться у повідомленні.

Журналіст Віталій Глагола також підтвердив, що депутату-підривнику суд обрав запобіжний захід у вигляді 2 місяців утримання під вартою без застави.

"Як повідомляють мої джерела в Ужгородському міськрайонному суді, щойно по відеоконференції суд-палата лікарні Сергію Батрину було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Його обрали по ч.2 ст. 258 КК України, а саме терористичний акт. Потерпілий поки буде знаходитись під охороною в лікарні Сваляви, а потім його переведуть у спецпалату Ужгорода чи Мукачева, адже в СІЗО його прийняти не можуть поки чоловік не може ходити", - написав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Сергій Батрин залишив посмертну записку перед терактом.

  • Вас також може зацікавити:

Теракт на Закарпатті: з'явились нові подробиці про стан депутата Батрина

Вибори нового "барона" закінчилися трагічно: на Закарпатті роми влаштували масову бійку, фото і відео

Загибель помічника Залужного: як суд покарав фігуранта гучної справи