RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Голови полетять в 2021: астролог зробив тривожне передбачення

Президент Білорусі Олександр Лукашенко може протриматися при владі лише до 2020-2021 року, а потім існує значна ймовірність, що його скинуть.

Про це повідомляє астролог Влад Росс, пише Політека.

Поки Лукашенко буде перебувати при владі, в його країні не буде відбуватися кардинальних змін. Хоча багато хто говорить про можливе вторгнення Путіна до Білорусі, астролог вважає такий сценарій малоймовірним і вигаданим.

Путін, як запевняє Росса, вважає, що Білорусь і так йому повністю підпорядковується, а значить не має сенсу її анексувати. По суті, Путін і так вже захопив Білорусь - гібридно. Російські війська можуть спокійно перебувати на білорусько-українському кордоні і в будь-який момент за наказом Путіна почнуть наступ і захоплення українських територій.

"Наказ Путіна - і через півдня танки будуть вже в Києві", - зазначає астролог.

Лукашенко, на думку Росса, не стане перечити Путіну, оскільки повністю залежить від нього у фінансовому плані, а також в сфері нафти і газу. При цьому Лукашенко намагається маневрувати і догоджати Росії і Європі.

Особливо серйозні зміни почнуться в 2021 році. Тоді і "полетять голови" всіх лідерів країн, які на своїх посадах просиділи вже по 20 і більше років.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", астролог розповів, чого очікувати від нового президента України Володимира Зеленського.