RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо п'ять найбільш фартових знаків Зодіаку - удача і гроші ходять за ними по п'ятах

Астрологи назвали п'ять "улюбленців долі" серед всіх знаків Зодіаку і розповіли про найупертіших представників гороскопу.

Про це пише РrimaМedia.

Стрілець від природи дуже товариський і не упускає свій шанс опинитися в потрібному місці в потрібний час. Завдяки цьому вони набувають зв'язку, які дуже допомагають у житті.

Риби наділені унікальною здатністю виходити з неприємностей і виходити сухими з води. Їх вроджена інтуїція допомагає обходити гострі кути і визначати фальш і обман.

Тільці особливо успішні в фінансових питаннях. Представники знака безпомилково відчувають в яких проектах варто брати участь, а яких краще уникати. Найчастіше Тілець виявляється правий.

Терези володіють даром заручитися підтримкою і налагоджувати потрібні контакти. Це допомагає їм займати хороші посади. Удача і успіх супроводжують представників знака практично завжди.

Лев має безліч талантів, йому часто щастить. Крім того, представники знака якимось способом потрапляють на найвигідніші розпродажі і стають переможцями розіграшів і лотерей.

Як писав "Апостроф", астрологи назвали знаки Зодіаку, які від народження наділені феноменальною інтуїцією. Цей дар дозволяє їм передбачати події і "читати" людей.