RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Названі п'ять найгірших працівників за знаком Зодіаку - але за однієї умови можуть перевернути гори

Астрологи, крім гороскопу на весь серпень, назвали найгірших працівників по гороскопу.

Про це повідомляє Volkovysk.by

Телець

Тельці дуже корисливі. Ніколи не стануть робити те, що потрібно, а завжди будуть шукати особисту вигоду і діяти в своїх інтересах. Вони не хочуть працювати, тому вимагати від них виконання якогось завдання безглуздо. Вони створять видимість процесу, але результату це не принесе. Тельця можна зацікавити, хіба що грошовою премією.

Риби

Риби - дуже творчі особистості, тому рутинна одноманітна робота їм не підходить. Часто вони змінюють компанію через те, що їм потрібна зміна обстановки та інтересів. Надихнути їх можуть креативний підхід і цікаві колеги, тоді вони зроблять все можливе заради досягнення поставленої мети.

Водолій

Водолії люблять красиве життя і гроші, а ось працювати - ні. Щоб змусити працювати Водолія, потрібно, щоб він доклав для цього зусилля. В цілому з них виходять не найкращі працівники, хіба що в тій сфері, де робота не дуже складна і відповідальна.

Лев

Лев любить не працювати, а споглядати. Левам підходить роль начальника і заступника, тоді як брудну роботу вони виконувати не стануть. Їм важливо завжди прагнути більшого.

Рак

Раки не найбільш працьовиті люди, але якщо їх надихнути, вони здатні перевернути гори. Тому перш ніж просити Рака що-небудь виконати, красиво розкажіть йому про кінцевий результат. Якщо те, що ви озвучите, не влаштує його, то Рак палець об палець не вдарить.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, чиє життя може перевернутися цієї осені.