RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Замучають порадами і отруять вам життя - топ-3 найгірших свекрух за гороскопом

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представниці яких стануть нічним кошмаром для своїх невісток. Найгіршими свекрухами виявилися Тельці, Левиці та Скорпіони.

Про це пише НВ.

Телець

У жінок, народжених під цим сузір'ям, дуже розвинене почуття територіальності. Тому вони нікому не дозволять почуватися в будинку господинею і тим більше сперечатися. Жінки-Тільці беруть надмірну участь у житті своїх дорослих одружених синів, тож від них варто триматися подалі.

Лев

Свекруха-Левиця будь-яку невістку вважатиме недостатньо гарною для її ідеального сина. Також не варто забувати про злопам'ятність представниць цього знаку Зодіаку. Така свекруха здатна засипати невістку причіпками та перетворити її життя на пекло, тому необхідно відразу розставити всі крапки над “і”, що буде досить болісно, але полегшить життя в майбутньому.

Скорпіон

Підступні свекрухи-Скорпіони справляють враження привітних і доброзичливих, але під цією маскою приховуються властиві їм ревнощі. Вони хочуть бути завжди номером один для своїх синів, і використовують для досягнення мети витончені інтриги та маніпуляції. Тому астрологи рекомендують жити від них якнайдалі, в ідеалі – в іншій країні.

Раніше ми назвали п'ять знаків Зодіаку, які "вмирають" на ранок від похмілля.