RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Дівам не варто поспішати, а Терезам - сперечатися з батьками: гороскоп для всіх знаків Зодіаку від Павла Глоби на 13 січня

Астролог Павло Глоба озвучив прогноз для всіх знаків Зодіаку на четвер, 13 січня.

Четвер обіцяє одним спокійний день. а іншим не варто переживати через будь-яку дрібницю, повідомляє SlovoFraza.

Овен

Астрологи радять Овнам уважніше прислухатися до того, що кажуть їм інші і не соромитись визнавати власну неправоту.

Тілець

Тільцям варто тримати себе в руках та не давати волю емоціям. На роботі будьте стриманими та не розпалюйте конфліктів.

Близнюки

Близнюки досягнуть успіху в цей день, якщо діятимуть самостійно. Ви можете покладатися на колег, але нехай більшість справ буде залишатися за вами.

Рак

Астрологи не радять Ракам турбуватися через дрібниці. У вашому житті все відбудеться так, як має бути, просто треба трохи зачекати.

Лев

На Левів чекає монотонна робота у першій половині дня, втім ближче до вечора з'являться хороші перспективи для чудового проведення часу.

Діва

Астрологи не радять Дівам поспішати, щоб досягти все й одразу. Виконуйте завдання поступово та не намагайтеся зробити кілька справ за один підхід.

Терези

Терезам сьогодні чомусь буде дуже важко порозумітися з батьками. Постарайтеся не посилювати ситуацію претензіями, краще оберіть інший час для відвертої розмови.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає сприятливий день. У першій половині дня на вас чекають грошові надходження з додатковими коштами за добре виконану роботу в грудні.

Стрілець

У Стрільців сьогодні буде напружений день. Багато справ вам так і не вдасться залагодити, тож доведеться перенести на інші дні.

Козеріг

На Козерогів чекає спокійний день. Якщо вирішите куди вийти погуляти, то отримаєте активний і насичений вечір.

Водолій

Водолії сьогодні будуть рішуче налаштовані, тому зможуть самостійно досягти добрих результатів. Не бійтеся спілкування з незнайомими людьми, згодом вони можуть стати добрими друзями.

Риби

День сприятливий для налагодження особистого життя. Якщо хтось виявляє до вас знаки уваги, перестаньте їх наполегливо не помічати.

Раніше астрологи назвали п'ять знаків зодіаку, які здатні пристосовуватися до будь-якої ситуації.