RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Терезам час вирішити всі справи, а Близнюкам - переосмислити своє життя: гороскоп від Павла Глоби на 18 січня

Відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп на 18 січня для кожного знака Зодіаку та розповів, на що слід звернути увагу кожному з них.

Про це повідомляє видання "Слова та Фрази".

Овен

Представники цього знаку Зодіаку можуть вирушити у відрядження. Там можливі знайомства з цікавими людьми, які наповнять Терезів позитивною енергетикою.

Телець

У Тельців очікується метушливий день із безліччю дрібних справ. Вони візьмуться за роботу на початку дня і прилягти відпочити зможуть лише увечері.

Близнюки

Представники гороскопу сьогодні можуть усвідомити, що вони рухаються в неправильному напрямку. Це чудовий день, щоб подумати про майбутнє та зрозуміти свої справжні бажання.

Рак

Раки досі не можуть прокинутися після вихідних. Протягом дня вони почуватимуться вкрай мляво, їх хилитиме у сон. Ракам захочеться відпочивати більше, ніж вирішувати робочі питання.

Лев

Сьогодні чудовий день для Левів. Представники знака зможуть реалізувати свої творчі пориви та виконати всі поставлені перед ними завдання.

Діва

Представникам цього знаку Зодіаку рекомендується брати ініціативу на себе і не чекати від когось допомоги. Незважаючи на можливу апатію, сьогодні необхідно взяти себе в руки та знайти сили для виконання важливих завдань.

Терези

Терезам рекомендується не відкладати на завтра те, що можна зробити сьогодні. Від того, як представники гороскопу проведуть сьогоднішній день, залежатиме, як пройде весь робочий тиждень.

Скорпіон

Скорпіонам рекомендується переглянути своє меню та почати займатися спортом, особливо, якщо давно хотіли, але відкладали.

Стрілець

Представникам цього знаку Зодіаку не варто проводити час із неприємними для них людьми. Стрільцям необхідно зосередитись на власних справах та по можливості уникати розмов з іншими.

Козеріг

Сьогодні у Козерогів можливий нелегкий день. Цілком можливо, доведеться вирішувати глобальні завдання, у яких представники знаку будуть центральною фігурою.

Водолій

Водоліям непогано буде подумати про своє майбутнє і зрозуміти, що у разі невдачі, вони мають можливість все виправити.

Риби

Представники цього знаку можуть відчувати порожнечу всередині. Увійти до робочого ритму буде складно, їм рекомендується постаратися, по можливості, більше відпочивати.

Раніше ми писали, які три знаки Зодіаку не вміють радіти і почуватися щасливими.