RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

21 травня

20 травня

Всі новини

Такій невісниці палець у рот не клади, по лікоть відкусить - топ-3 найгірших невістки по гороскопу

Для одних дівчат свекруха стає другою мамою, для інших – мачухою. Астрологи розповіли, які невістки найнестерпніші за гороскопом.

Про це повідомляє “Krasnodarmedia”.

Близнюки

Представниці цього знаку Зодіаку спочатку ведуть себе люб'язно та дружелюбно зі свекрухою, а мами синів не натішаться обраницею свого чада. Проте не все так райдужно, як здається спочатку. За найменшого непорозуміння така невістка зніме білу шубку і може показати гострі зуби. Не потрібно намагатися стати подругами з невісткою-Близнюком, досить просто підтримувати нейтральні дружні стосунки.

Лев

Невістки-Леви з самого початку намагаються показати хто є хто і поставити свекруху "на місце". Будучи лідерами за своєю природою, представниці знаку не потерплять ще однієї жінки в домі, тому свекрусі або доведеться змиритися з пануванням невістки, або не жити разом. Зазвичай заручниками ситуації в такому разі стають чоловіки, розриваючись між двома дорогими йому жінками.

Скорпіон

З невісткою-Скорпіоном краще поводитися відсторонено і не намагатися вступати в суперечку - довести нічого не вийде, а ситуація може обернутися проти свекрухи. На думку астрологів, представниці цього знаку Зодіаку найнебезпечніші невістки. Вони зарозумілі, зарозумілі, мстиві і вміють побудувати всіх у домі.

Раніше ми писали про "найотруйніші" знаки Зодіаку.