RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Достойні супутники життя: топ-5 найвірніших чоловічих імен

Життя людини залежить від багатьох факторів, перш за все, від особистих якостей та вибору, але ім'я також накладає свій відбиток - деякі можуть принести своїм власникам нещастя, а інші роблять їх вірними чоловіками.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами є найвірнішими.

Едуард

Цей чоловік надійний та впевнений у собі. Він вибирає супутницю назавжди. У юності він користується великою популярністю у протилежної статі, але не схильний до інтрижок. Едуард шукає дівчину, яка по-справжньому цінуватиме його кохання.

Анатолій

Знайшовши дбайливу і люблячу дівчину, володар імені оточує її турботою та увагою. Він прагне порадувати її і з великою увагою ставиться до всіх прохань своєї обраниці, прагнучи зробити її життя затишнішим.

Андрій

Цей чоловік поєднує в собі переваги доброго чоловіка та чудового коханця. Він не уникає домашніх обов'язків, але якщо дружина раптово вирішить влаштувати романтичну вечерю замість генерального прибирання, Андрій підтримає її із задоволенням.

Читайте також: З ними у вас все буде добре: п'ять чоловічих імен, власники яких завжди при грошах

Владислав

Іноді цей чоловік може здаватися байдужим, але це не так – просто він не звик демонструвати свої почуття. Якщо він переконається, що його обраниця відповідає йому взаємністю, вона впізнає його зовсім з іншого боку – надійним та романтичним.

Дмитро

Цей чоловік цікавиться всіма захопленнями та хобі своєї супутниці, він вникає у нюанси її настрою. Крім того, Дмитро ділить з дружиною домашні обов'язки, він не дає їй занадто сильно втомлюватися.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами частіше заводять коханок.