RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Чотири імені жінок, які стають найщедрішими бабусями

Астрологи назвали чотири гірших бабусі за знаком Зодіаку, а жінки з деякими іменами намагаються у всьому догодити своїм онукам.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найщедріші бабусі.

Валентина

Ці жінки звикли жити на широку ногу, вони не люблять відмовляти собі в чомусь. Також Валентина відноситься і до онуків, намагаючись виконати будь-яку їхню забаганку. Заради того, щоб мати таку можливість, вона готова працювати навіть у похилому віці. Нерідко онуки для Валентини навіть ближчі, ніж діти.

Віра

Віра – жінка з характером, але для близьких вона – море тепла та розуміння. Вона готова економити на собі, аби порадувати тих, хто їй дорогий. Вона ні в чому не відмовляє своїм улюбленцям - онукам, і намагається захистити їх від будь-яких негараздів та неприємностей.

Читайте також: Від них варто триматися подалі: п'ять імен чоловіків, які злякають жінок

Олена

Ця жінка товариська і завжди оточена людьми. Їй приносить задоволення тішити близьких і вона завжди підходить до цього креативно і обдумано. Хоча Олена не любить часто сидіти з онуками, але якщо допомога необхідна - не відмовляється. Її подарунки онукам завжди особливі та незабутні.

Ольга

Ольга готова віддати онукам весь час, увагу, кошти - не вимагаючи нічого натомість. Вона завжди готова підставити плече рідним. У відповідь на найменшу увагу ця жінка обдаровує близьких ще більшою турботою. Ольга дуже щедра і готова на самопожертви – може відмовити собі навіть у ліках, але онуку придбає іграшку.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами ризикують залишитися самотніми в старості.

  • Вас може зацікавити:

Як вибрати гідне ім'я для дочки цієї весни: красиві жіночі імена

Проживуть своє життя щасливо: названо жіночі імена

Перше враження від них оманливе: чотири імені жінок із "секретом"