RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Коти - на другому місці: п'ять найбільших "собачників" за знаком Зодіаку

Деякі люди люблять котів у той час, як інші вважають за краще проводити час з іншими чотирилапими друзями – собаками.

Під яким знаком Зодіаку народжені ці люди розповідає "Апостроф".

Овен

Овни славляться своєю високою енергетикою та схильністю до пригод, що робить їх чудовими супутниками для собак. Їхня стійкість і прагнення досліджувати світ ідеально поєднуються з допитливістю цих тварин. У компанії Овна ви з легкістю зможете вирушити у довгі походи або на пригоди на свіжому повітрі.

Близнюки

Близнюки славляться своєю товариськістю та кмітливістю. Їхня жвавість і готовність до адаптації роблять їх ідеальними для собак, які люблять довгі прогулянки. Близнюки швидко знаходять спільну мову з цими тваринами, що створює особливий емоційний зв'язок між ними.

Читайте також: Відзначаються особливою турботою: три знаки Зодіаку, які дружать із тваринами

Лев

Леви славляться своєю потребою бути в центрі уваги, але вони також надзвичайно щедрі та лагідні. У цьому плані собаки ідеально поєднуються із нею, оскільки завжди готові приділяти їм особливу увагу і безумовно дарувати свою ніжність. Леви з гордістю виходять на прогулянку зі своїми пухнастими друзями та насолоджуються радісними моментами у парку.

Терези

Терези – це знаки, які цінують гармонію та рівновагу в житті. Вони вважають собак ідеальними компаньйонами для підтримки емоційної рівноваги. Крім того, Терези відомі своєю терплячістю та уважністю, що допомагає їм зміцнити глибокі зв'язки зі своїми пухнастими супутниками. У присутності Терезів собаки відчувають умиротворення та радість.

Стрілець

Стрільці – це справжні шукачі та любителі пригод. Вони люблять подорожі та дослідження, і собаки стають для них ідеальними супутниками у цих пригодах. Стрільці швидко створюють тісні зв'язки зі своїми пухнастими друзями та поділяють із ними пристрасть до відкриття нових місць.

Раніше ми писали, що у яких трьох знаків Зодіаку не приживаються кімнатні рослини.

  • Вас також може зацікавити:

Тримають дітей у "їжакових рукавицях": три імені, які носять найжорстокіші мами

Можуть прикинутися будь-ким: три знаки Зодіаку вміють приховувати те, що в них усередині

Всесвіт готує справжні подарунки: ці три знаки Зодіаку стануть щасливчиками у липні