RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Вже скоро зможемо зітхнути з полегшенням: ясновидиця розповіла, коли настане мир в Україні

Деякі астрологи вважають, що у 2024 році російсько-українська війна ще триватиме, проте на думку інших українці зможуть зітхнути з полегшенням улітку.

Про це розповіла тарологиня та астрологиня Ірина на YouTube-каналі "Мій світ".

За її словами, термін "війна" варто вживати якомога рідше, аби не притягувати ще більше негативних подій. Краще казати – мир.

"У моєму баченні це (мир в Україні – ред.) буде влітку – початок червня-липня. Це буде час, коли можна буде зітхнути", - заявила ясновидиця, ймовірно, маючи на увазі 2024 рік, проте не уточнивши цей аспект.

При цьому, вона не відкидає можливість повторного нападу РФ, при цьому, зауваживши, що все в руках українців та залежить від їхньої роботи над собою

Читайте також: Ми вже заплатили кров’ю своїх людей: з’явився новий прогноз про закінчення війни в Україні

"Нам вже зараз треба працювати зі своєю свідомістю, щоб ми швидше зрозуміли, що ми маємо робити все по-іншому, найперше, по-іншому, будувати державу. Ми маємо не просто закінчити війну у своїй голові, а повинні збудувати сильну державу і сильне військо, повинні прийти люди, які будуть зацікавлені в сильній державі", - пояснила Ірина.

Вона додала, що ворог завжди буде поруч з Україною, навіть коли війна закінчиться, тому українцям варто бути готовими до "тієї болючої рани, яка ще довго буде боліти".

Варто зазначити, що в Ірини було незвичайне дитинство. З 13 днів її виховували прадід та прабабуся з Полтавської області. Прадід був характерником, який мав надзвичайні здібності та лікував людей. Саме він передав свої знання правнучці. Ясновидиця для передбачень використовує карти Таро, астрологію, ведичні знання.

Раніше ми писали, що футуролог дав новий прогноз закінчення війни в Україні.

  • Вас також може зацікавити:

Чи закінчиться війна в найближчі три роки? Прогноз мольфара та головної відьми України

Коли буде великий відступ росіян та переговори щодо закінчення війни: прогноз екстрасенса

Темрява для Путіна згущується: астролог дала прогноз до лютого 2024 року