RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Благополуччя для одних і нестабільність для інших: гороскоп за картами Таро 24 березня

У неділю, 24 березня 2024 року, карти Таро віщують різноманітні події для кожного знака Зодіаку, починаючи від сприятливих можливостей до подолання труднощів.

Про це повідомляє slovofraza.com.

Овен – Колесо Фортуни

Для Овнів карта Колеса Фортуни вказує на період змін та нестабільності. Це час, коли вам доведеться зіткнутися з важкими рішеннями та вирішити давні конфлікти.

Читайте також: Найнесумісніші знаки Зодіаку, яким важко побудувати щасливі стосунки

Телець – Правосуддя

Тільцям карта Правосуддя нагадує про важливість відповідальності та підзвітності. Вам доведеться переглянути свої минулі дії та взяти на себе відповідальність за свої помилки.

Близнюки – Туз Мечів

Для Близнюків карта Таро вказує на можливі емоційні сплески та нервову нестійкість. Внутрішній стан буде досить емоційним і вам важливо зберігати спокій і раціональність при оцінці ситуацій.

Рак – Шістка Денаріїв

Ракам Шістка Денаріїв передбачає період змін і допомоги. Можливо, ви нещодавно зіткнулися з труднощами та невдачами, але тепер настає час для більш спокійного та врівноваженого періоду.

Лев – Вежа

Для Львова карта Башти попереджає про можливу кризу, яка може торкнутися особистих, домашніх чи фінансових сфер. Минулі події можуть призвести до несподіваних та неприємних змін у цей період.

Діва – Четвірка Жезлов

Для Дев Таро передбачає період гармонії, спокою та нових знайомств. Цей період принесе вам душевне тепло та задоволення. Ви можете зустріти людей, які поділяють ваші інтереси та цінності, і ці зв'язки допоможуть вам зростати та розвиватися.

Терези – Дама кубків

Для Терезів карта Дама кубків закликає вас шукати мудрість та керівництво у знаючих та шанованих людей. Цей період підходить для отримання знань, духовного зростання та поглиблення ваших переконань.

Скорпіон – Десятка денаріїв

Для Скорпіонів Десятка денаріїв передбачає період емоційного розчарування та апатії. Можливі почуття летаргії, нудьги чи відсутність мотивації.

Стрілець – Лицар мечів

Для Стрільців карта вказує на необхідність балансу та стабільності. Можливо, вам доведеться приділяти особливу увагу своїм фінансам та матеріальним ресурсам.

Козеріг – Двійка кубків

Для Козерогів Таро передбачає швидкі зміни та нові можливості. Цей період буде наповнений рухом та прогресом.

Водолій – Туз жезлів

Для Водоліїв карта передбачає період оновлення та відродження. Це час переосмислення, рефлексії та звільнення від минулого. Карта закликає вас закрити незавершені розділи та почати з чистого аркуша.

Риби – Зірка

Для Риб карта передбачає період емоційної повноти і задоволення. Це час, коли ваші бажання та мрії збуваються. Насолоджуйтесь цим періодом миру, щастя та внутрішньої гармонії.

Раніше ми розповідали про те, що астрологи назвали найкращих бабусь за знаком Зодіаку.

  • Вас також може зацікавити:

Усього домагаються самі: які жінки за знаком Зодіаку мають найсильніший характер.

Є завищені стандарти: яким знакам Зодіаку важко догодити

У кожної своя особливість: астрологи розповіли, що найпривабливіше в жінок за знаком